Om News55 - News55
Annons
Annons
Annons

Om News55

News55.se är den självklara, digitala platsen för dig med livserfarenhet. Hos oss hittar du relevanta nyheter, underhållning, krönikor och debatt liksom guidning vidare i den digitala världen. 

News55 grundades av mediaveteranerna Artur Ringart och Fredrik Lundberg som båda har en bakgrund inom TV4, MTG, SVT och SR. Sedan lanseringen i juni 2015 har vi etablerat oss fort och har i dag drygt 250 000 unika besökare i månaden.

Vi vill vara där våra läsare är och göra vårt innehåll tillgängligt för alla olika typer av nyhetskonsumenter – följ oss därför på det sätt som passar dig bäst. 

Du hittar våra nyheter på news55.se liksom i vår app, vilket gör det enkelt och smidigt att följa oss mobilt. Givetvis kan du även interagera med oss på Facebook och Twitter. Varje dag sammanfattar vi dessutom aktuella händelser i ett gratis nyhetsbrev, prenumerera gärna på det.

Det bästa av allt hittar du kanske ändå i vår medlemsklubb, Club55. Här får du njuta av utvalda erbjudanden och exklusiva förmåner såsom prenumeration på dagligt nyhetsbrev och möjligheten att läsa News55 helt utan reklam. Gör oss gärna sällskap här.

 Välkommen att dela din erfarenhet med oss