News55

Nanne Grönvall tillbaka efter sjukskrivning

Artikelbild
Siri Hill
Siri Hill
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 02 dec. 2016

Den folkkära artisten Nanne Grönvall är tillbaka efter en flera månader lång sjukskrivning för utbrändhet. Trots det är det oklart om hon kommer vara på plats under finalen av talangtävlingen "Idol 2016" där hennes son tävlar, rapporterar Expressen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Under flera månader har artisten Nanne Grönvall varit sjukskriven för utbrändhet, men under fredagen gör hon comeback på scen.

Nanne Grönvalls comeback innebär att hon har ett flertal inplanerade konserter framöver. Därför kan det bli svårt för henne att vara på plats i Globen under finalen av talangtävlingen “Idol 2016” där hennes son, Charlie Grönvall, ska uppträda, skriver Expressen.

– Hon börjar jobba nu igen så hon har ett gig inplanerat på fredag. Jag har för mig att hon har det nästa fredag också så det kan eventuellt bli så att hon inte kan, men vi får se, säger Nanne Grönvalls presstalesperson till Expressen.

      LÄS MER:  Nanne om kollapsen: “Det finns inget coolt med en kropp som ger upp”

“Stöd har jag tillräckligt av ändå”

Charlie Grönvall är dock inte besviken över att Nanne Grönvall inte kan lova att vara på plats under Idol-finalen.

– Nej, det är precis som med alla andra släktingar, det är upp till dem vad de vill komma på och inte. Som jag brukar säga, stöd och så har jag alltid tillräckligt av ändå, säger Charlie Grönvall till Expressen.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS