News55

News55 på topplistan bland Sveriges superkommunikatörer 2016

Artikelbild
Gabriella Lahti
Gabriella Lahti
Uppdaterad: 04 maj 2016Publicerad: 04 maj 2016

På tisdagen korades för fjärde året i rad Sveriges 150 superkommunikatörer inom näringslivet där News55 hamnade på en femteplats i kategorin "Media". – Jag är glad, överraskad och stolt, säger Artur Ringart som tillsammans med Fredrik Lundberg grundat sajten.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det är tidningen Resumés jury som listat näringslivets 150 superkommunikatörer och temat för i år är att alla på listan har skapat en positiv förändring i samhället på något sätt

Högt på listan inom media

Vid ett seminarium på Fotografiska i Stockholm avslöjades hela listan och av de 150 superkommunikatörerna hamnade News55:s Artur Ringart och Fredrik Lundberg på plats 20. Inom kategorin “Media” knep News55 en femteplats.

– Att vi ens var nominerade är oerhört smickrande och jag är väldigt glad och stolt att vi nämns i dessa sammanhang, säger Artur Ringart.

“Är alltid på målgruppens sida”

Han tror att den höga placeringen på listan av personer som “skapat en positiv förändring i samhället” beror mycket på att sajten fyller ett tomrum.

– Det vi tar upp i vår nyhetsbevakning och även det våra krönikörer skriver om är angelägna ämnen som berör våra läsare.

– Vi driver ingen partipolitik och är opolitiskt bundna men däremot är vi alltid på vår målgrupps sida, 55-plussarna, säger Artur Ringart som befann sig på ett seniorevent i Örebro när han mottog den glada nyheten.

ANNONS

– Här har vi mött våra läsare, det har varit panelsamtal och jag har fått många uppskattande ord från läsare som passat på att anmäla sig till vårt nyhetsbrev.

Ett lagarbete

Grundarna känner sig glada och styrkta över den uppmuntran News55 fått.

– Detta är ett lagarbete. Vi är inte så många men alla jobbar med stor entusiasm och engagemang och det betyder mycket.

– Nu kör vi vidare, säger Artur Ringart.

Resumé kan du se hela listan på Sveriges 150 superkommunikatörer.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS