News55

Prinsessan Estelle fyra år - så här firar familjen

Artikelbild
Gabriella Lahti
Gabriella Lahti
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 23 feb. 2016

Kronprinsessan Victoria och prins Daniels dotter Estelle fyller fyra år i dag. Med en höggravid mamma som ställt in sitt eget namnsdagsfirande blir det tårta och kalas för Estelle hemma på Haga slott, rapporterar Aftonbladet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Tårta, paket och barnkalas. Det blir ett traditionellt firande för familjen i dag när Estelle fyller fyra år, rapporterar Aftonbladet.

Kungahuset lade på morgonen ut en nytagen bild på den lilla prinsessan på Facebook och hon har redan hunnit få över tre tusen hälsningar vid bilden.

“Det kan hända i morgon”

Jenny Alexandersson är hovexpert på Aftonbladet och berättade under morgonens nyhetsbevakning om hur kronprinsessan ställt in sitt eget namnsdagsfirande eftersom hon är höggravid.

– Och det är någonting hon aldrig ställer in, det är väldigt viktigt för henne. Så, det kan hända i morgon det kan hända nästa vecka, säger Jenny Alexandersson.

Men att fira dotter Estelle orkar hon med.

– När min kollega här på nyheterna träffade Daniel i går så tänkte vi att nu ska vi luska lite i hur det här firandet ska gå till men han var väldigt, väldigt diplomatisk och sade bara att det firas hemma på Haga, säger Jenny Alexandersson till Aftonbladet.

Idag fyller Prinsessan Estelle 4 år. Grattis!

Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se

Posted by Kungahuset on Monday, February 22, 2016

ANNONS

 

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS