News55

Se när Abba återförenas på scen!

Artikelbild
Jennifer Bark
Jennifer Bark
Uppdaterad: 21 jan. 2016Publicerad: 21 jan. 2016

WEBB-TV. Den 20 januari hade musikalen ”Mamma mia! The party” premiär på Gröna Lund i Stockholm, ett stenkast från Abba The Museum. Se det exklusiva klippet från Sverigepremiären där hela ABBA var samlade.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det är nu åtta år sedan filmen “Mamma Mia!”, som hittills setts av av 55 miljoner människor världen över, hade premiär. Därför var det många som nu gladde sig åt att för första gången sedan dess se hela gänget  – Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson och Björn Ulvaeus – samlade igen för att fira premiären av den nya musikalen.

      LÄS MER: Hela Abba på plats vid premiären

Se klippet där hela Abba samlas på scenen och tar emot publikens jubel!

Precis som i filmen och den tidigare musikalen tar “Mamma Mia! the Party” avstamp i ABBA:s låtskatt. Björn Ulvaeus, som är exekutiv producent och en av initiativtagarna till musikalen, har stora förhoppningar om att den ska skapa en varm och glad feststämning världen över. Eller som han också uttryckt det “ett Mamma Mia-party i verkligheten”.

– Det här är ett experiment där vi vill förverkliga en vision av en kväll full av musik, god mat och dryck, dans och glädje. Om det blir som jag tänker mig, så ser jag inga gränser för vart det kan ta vägen. Festen kan bli hur stor som helst, säger Björn Ulvaeus i ett pressmeddelande.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS