Seniorevent gästar Skövde - News55
Annons
Annons

Seniorevent gästar Skövde

Uppdaterad: 2019-09-07 16:53

Nu slår News55 upp portarna till seniorevent i Skövde. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+.

Annons
Annons

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scen föreläser bland andra medieprofilen och tidningsdrottningen Amelia Adamo och Gabriella Murphy och Peder Sveder underhåller med humor och sång. Eventets moderator Peter ”Peppe” Eng kommer dessutom att intervjua handbollsproffsen Tilda Olsson och Kristian Svensson.

Annons
Annons

Skövdes vice ordförande i kommunstyrelsen, Ulrika Johansson (C), och regionfullmäktigeledamoten Ulf Eriksson (C), kommer för att tala om närodlad seniorpolitik och kommunstyrelsens ordförande, Katarina Jonsson (M) lyfter frågan om hur man kan skapa ett attraktivt Skövde för alla åldrar. Även Centerpartiet finns representerade och kommer att föreläsa från scenen.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är Peppe Eng.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

Tid och plats:

Skövde, Skövde Kulturhus, 7-8 februari

Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Seniorevent gästar Skövde Seniorevent gästar Skövde