Seniorfestivalen gästar Linköpings Stadsfest - News55
Annons
Annons

Seniorfestivalen gästar Linköpings Stadsfest

Uppdaterad: 2018-08-21 16:43

Den 23-24 augusti kommer Trädgårdsföreningen i Linköping att vara en samlingsplats för kommunens 55-plussare. Tillsammans med Visit Linköping och Linköpings stadsfest arrangerar News55 en seniorfestival. Vi bjuder på en intensiv dag med spännande föreläsningar och underhållning på scen.

Annons
Annons

Festivalens första dag intas scenen av Peter Harryson som vid två tillfällen under dagen, tillsammans med gitarristen Bengt Magnusson framför ett uppskattat nummer med visor och anekdoter. På festivalens andra dag gästas vi av Rock’n’roll bandet The Mule Skinner band, som består av f.d. Streaplers medlemmar. Även de kommer inta scenen vid två tillfällen under dagen.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunens seniorer. Moderatorer för scenprogrammet är Artur Ringart och Ulf Elfving.

Medarrangörer till festivalen är SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna, PRO och RPG. Det kommer att finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

 

Tid: 23-24 augusti

 

Öppettider: 10.00-18.00
Fri Entré!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Seniorfestivalen gästar Linköpings Stadsfest Seniorfestivalen gästar Linköpings Stadsfest