News55

Driver med kandidaten som förolämpat allt och alla

Artikelbild
Foto:Charles Rex Arbogast / AP / TT
Axel Ellung
Axel Ellung
Uppdaterad: 22 juli 2015Publicerad: 22 juli 2015

Affärsmannen och mångmiljardären Donald Trump har seglat upp som en av det amerikanska presidentvalets mest kontroversiella kandidater. På Twitter och i tv har han lyckats förolämpa allt och alla. Nu finns en slumpgenerator för dem han missat.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Få har missat det amerikanska valets mest omdiskuterade kandidat. Under Trumps kampanj har groda efter groda hoppat ur hans mun. På löpande band har han kallat både andra republikanska kandidater och demokraternas Hillary Clinton för clowner och desperata förlorare. Samtidigt har han gjort sig ovän med en hel del potentiella väljare genom att bland annat anklaga mexikanska invandrare för att vara våldtäktsmän och knarklangare.

På internet drivs det friskt med Donald Trump och hans grandiosa självbild. Magasinet Time har skapat en Donald Trump förolämpningsgenerator. Där kan besökare själva skriva in ett namn så levererar sidan en förolämpning signerad Donald Trump.

Samtidigt har Trump med sin burdusa stil fått rejält med mediautrymme i USA. I flera opinionsundersökning är han nu en av de mest populära kandidaterna bland republikanska väljare.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS