News55

Snart är det dags för årets stora Seniorevent i Kalmar!

Artikelbild
lina.bergsbo
lina.bergsbo
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 20 feb. 2019

Den 26-27 februari slår News55 upp portarna till seniorevent i Kalmar. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+ – missa inte det!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

News55 Seniorevent bjuder på både nytta och nöje i Guldfågeln Arena i Kalmar. På scenen kommer ni att möta moderatorerna Ulrika och Johan från  Lilla Bandet som även kommer att underhålla i dagarna två.

Missa inte heller duon Claes “Clabbe” af Geijerstam och Tue Stiby från The Two Boys som kommer att svänga loss med gamla godingar.

Ni kommer även att mötas av närmare 40 engagerade utställare under dagarna två. Ett perfekt tillfälle att bland annat möta kommun och region på plats för höra vad som händer  och är på gång i Kalmar med omnejd.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna. Det finns möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS