Succé första dagen för News55 Seniorevent i Eskilstuna - News55
Annons
Annons

Succé första dagen för News55 Seniorevent i Eskilstuna

Uppdaterad: 2019-09-07 17:00

News55 Seniorevent är i full gång i Munktellmuseét i Eskilstuna. Idag underhöll artisterna Sten & Stanley inför en fullsatt publik och i morgon är det tidningsdrottningen Amelia Adamos tur att inta scenen för att föreläsa om ett nytt sätt att åldras på.

Annons
Annons

– Det är knökfullt här, just nu står Sten & Stanley på scenen inför en fullsatt publik samtidigt som många besökare befinner sig bland utställarna, säger News55:s projektledare Peter Lindgren på plats i Eskilstuna.

För tredje året i rad besöker News55 Seniorevent Eskilstuna med utställare, föreläsare och organisationer. Första dagen kunde inte ha börjat på ett bättre vis då mässlokalen på Munktellmuseét fylldes upp snabbt efter att portarna öppnats.

– Det är väldigt kul att mässan är så uppskattad. Det är många bra föreläsare och utställare på plats som även de verkar nöjda vilket så klart är superhärligt. En riktigt bra första dag på mässan, avslutar Peter Lindgren.

Se programmet här!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Succé första dagen för News55 Seniorevent i Eskilstuna Succé första dagen för News55 Seniorevent i Eskilstuna