News55

Så förlorade TV4-profil miljoner på börsen

Folkkär programledare förlorade miljoner på börsen
e55
e55
Uppdaterad: 23 apr. 2024Publicerad: 12 mars 2024

En TV4-profil och multitalang har tagit Sverige med storm genom sin närvaro på tv. Desto sämre har han presterat på börsen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

David Sundin har blivit en populär och omtyckt figur i svensk TV. Han är för tillfället aktuell med en säsong av Bäst i Test i TV4 och har flera erfarenheter som skådespelare och ståuppkomiker. Kort sagt kan man kalla honom en multitalang som åstadkommit en enorm framgång under de senaste åren.

Med framgång kommer oftast pengar, och hans investeringskarriär har inte varit riktigt lika blomstrande. Istället har han gjort några riktigt sura investeringar.

För ungefär tre år sedan berättade David Sundin för DI Weekend att han förlorade en miljon svenska kronor efter att placerat pengarna i ett uranbolag som senare störtdök på börsen. Till tidningen sa han att han inte lägger mycket vikt i pengar.

– Jag tror inte att jag har respekt för pengar, för jag vet hur man kan skaffa nya, säger han.

För inte så längesedan pratade programledaren också med Expressen där han återigen blev ifrågasatt för sin hantering av stålarna. Tidningen påpekar att han en gång förlorat tre miljoner kronor i investeringar och ställer sedan frågan om han är galen.

– Nej, jag är bara inte så försiktig med pengar. Då investerade jag i aktier. Nu har jag pengar i fonder. Det går upp och ned, men är bredare och inte stressigt på samma sätt. Då investerade jag allt på en grej, och då tar det mer, säger han och fortsätter:

– Men man kan väl säga att jag inte har samma jakt på kickar längre eller att göra smarta klipp. Jag har blivit äldre, kryper mot 50, och har börjat sitta lite lugnare i båten.

Läs mer:

ANNONS

Så satsar Leif GW på öl med miljardären Torsten Jansson

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS