News55

Nu är News55 på plats i Almedalen!

Artikelbild
Hannes Dükler
Hannes Dükler
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 03 juli 2016

Ett år har gått sedan vi lanserade News55 i Almedalen - och nu är vi tillbaka på plats. – Man märker direkt att folk här i Almedalen vet vilka vi är, säger grundaren Artur Ringart.  

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Från i dag söndag och till på torsdag finns vi i Almedalen – igen. Den 28 juni var det nämligen precis ett år sedan vi genom ett rungande upprop mot åldersdiskriminering lanserade News55 här i Almedalen. Sedan starten har vi fortsatt att uppmärksamma viktiga frågor och nyheter för de nära tre miljoner som är 55+ och som många andra annars lätt tycks ”glömma bort”.

Artur Ringart, hur känns det att vara tillbaka i Almedalen?

– Det är väldigt roligt, vi har kommit mycket långt på bara ett år och antalet besökare ökar hela tiden i takt med att folk får kännedom om oss. Jag märker också att folk här i Almedalen vet vilka vi är, Mediesverige är medvetna om att vi finns.

LÄS MER: Vad vet du om Almedalen? (quiz)

Vad händer i Almedalen i år? 

– Vi finns i en monter tillsammans med Almedalsguiden och TT. Dessutom medverkar jag som moderator vid ett antal seminarier.

Och framöver?  

– Vi försöker fortsätta växa på nätet, dessutom ska vi utveckla vårt nya förvärv Seniorevent där vi kommer att närvara på ett stort antal mässor för seniorer runt om i Sverige under det kommande året.

ANNONS

Vad har du själv för relation till Gotland? 

– Jag älskar Gotland. Jag har ett boende i Fårösund vid havet där jag är minst en gång i  månaden, året runt. För mig är Gotland fantastiskt, här finns allt som en mänsklig själ behöver.

Är du på plats i Almedalen? Kom gärna förbi och säg hej. Du hittar oss på plats 424 (nära Kårhuset Rindi) där vi huserar tillsammans med Almedalsguiden och TT. 

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS