News55

Postnord fick besök av ilsken Skara-bo

Artikelbild
Bråket om en brevlåda slutade med bråk inne på Postnord kontor i Skara. Nu åtalas en 43-årig man för skadegörelse. Arkivbild.
Siri Hill
Siri Hill
Uppdaterad: 04 nov. 2016Publicerad: 04 nov. 2016

Postnords kontor i Skara fick besök av en uppretad man som nekats att ha brevlådan närmare sin bostad. Mannen åtalas nu för skadegörelse efter att han, enligt Postnords personal, drämt en kortläsare i en bänk.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

– Jag rörde ingenting, vad jag kommer ihåg, säger den man som nu står åtalad för att i vredesmod haft sönder en kortläsare på Postnords kontor i Skara. Det rapporterar P4 Väst.

Mannen hade under lång tid propagerat för att han ville ha sin brevlåda närmare huset, något som Postnord sade nej till. I polisförhör uppger mannen att hans post har försvunnit flera gånger, men när han försökte ringa till Postnord lade de på i örat på honom.

      LÄS MER: Varannan svensk saknar förtroende för Postnord

Avlade personlig visit

Därefter åkte mannen in till Postnords kontor i Skara för att tala med dem öga mot öga. Vid det här laget var han ordentligt uppretad och enligt personalen på kontoret följde en högljudd debatt som slutade med att mannen drämde en kortläsare i en bänk.

      LÄS MER: Postnord i blåsväder efter försenade paket

Nekar till brott

Trots mannens nekande står han alltså åtalad för skadegörelse och krävs på 10 000 kronor i ersättning från Postnord. Mannen har begärt att korrespondensen i ärendet sker via email då han inte litar på att handlingarna kommer fram med vanlig post.

ANNONS

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS