Artikelbild
TT Nyheter
TT Nyheter
Uppdaterad: 13 mars 2024Publicerad: 13 mars 2024

Lutonledning med 3–0 efter den första halvleken när laget gästade Bournemouth på onsdagskvällen. Då stod hemmalaget för en jättevändning i andra halvlek och kunde vinna med 4–3. Luton är i högsta grad i behov av poäng. Just nu befinner sig laget på 18:e…

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Bournemouth med jättevändning mot bottenlagetJohn Walton/AP/TTBournemouths Antoine Semenyo blev tvåmålsskytt i matchen.FotbollTTLutonledning med 3–0 efter den första halvleken när laget gästade Bournemouth på onsdagskvällen.Då stod hemmalaget för en jättevändning i andra halvlek och kunde vinna med 4–3. Luton är i högsta grad i behov av poäng. Just nu befinner sig laget på 18:e plats i Premier League-tabellen, en placering som innebär nedflyttning. Då såg det ut som att laget var på väg mot tre värdefulla poäng när man gästade Bournemouth. Luton hade ledningen med klara 3–0 när domaren blåste av för halvtidsvila – men hemmalaget skulle komma tillbaka. Med mindre än kvarten spelad av andra halvlek hade Bournemouth kvitterat till 3–3 – och i den 83:e minuten kom också ledningsmålet, till hemmapublikens stora förtjusning. Matchen slutade 4–3 till Bournemouth, som är i något av ett ingenmansland på 13:e plats i tabellen. För Luton väntar i nästa omgång en viktig match mot Nottingham, som just nu befinner sig på den säkra 17:e-platsen i tabellen, tre poäng före Luton.