News55

Annie Lööf tillbaka på jobbet - och som skådis

Artikelbild
Gabriella Lahti
Gabriella Lahti
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 01 apr. 2016

Annie Lööf (C) är tillbaka på jobbet i riksdagen efter sin föräldraledighet och hon gör en ordentlig comeback. "En film med glimten i ögat", skriver hon själv på Twitter.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Se filmen om Annie Lööfs comeback: 

 

På fredagen klev partiledaren Annie Lööf (C) åter in på kontoret i riksdagen efter ett halvårs föräldraledighet. Och för att lägga in några extra järn i elden valde Centerpartiet att publicera en humoristisk kortfilm om hennes comeback.

“Lugnt på jobbet”

Filmen börjar med att Centerpartiets gruppledare och förste vice partiordförande Anders W Jonsson, som under Annie Lööfs mammaledighet vikarierat som partiledare, sitter bakåtlutad med fötterna på Annie Lööfs skrivbord och säger i telefon att det har varit väldigt lugnt på jobbet på senaste tiden.

Strax därefter rullar en bil in framför byggnaden och kameran zoomar in på ett par stilettklackar som kliver ur och med bestämda steg går mot riksdagen. Skorna visar sig tillhöra Annie Lööf och med en kaxig uppsyn tar hon återigen över som ledare för Centerpartiet inför en något generad Anders W Jonsson.

Filmen kommenteras väldigt mycket på Twitter och har i skrivandes stund fått över 39 000 visningar på Facebook. Annie Lööf själv skriver på Twitter att det är en film med “glimten i ögat” och säger i ett pressmeddelande att hon ser fram emot att kliva in och ta ansvar för att skapa ett bättre Sverige.

ANNONS
Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS