News55 Seniorevent till Halmstad - News55
Annons
Annons

News55 Seniorevent till Halmstad

Uppdaterad: 2019-09-07 16:58

Nu slår News55 upp portarna till sin mässa för seniorer i Halmstad. Det bjuds på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+. På scen underhåller artisten Arja Saijonmaa och komikern Lennie Norman.

Annons
Annons

News55 Seniorevent intar Halmstad och Halmstad Arena den 19-20 september. Mässan kommer att bjuda på både nytta och nöje. På scen underhåller bland andra den folkkära sångerskan Arja Saijonmaa och komikern Lennie Norman kommer för att underhålla publiken med material ur sina storsäljande böcker.

Samhällsviktiga frågor

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom finns chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunens seniorer. Moderator för scenprogrammet är Artur Ringart.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SKPF Pensionärerna och SPF Seniorerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

Se programmet här!

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel News55 Seniorevent till Halmstad News55 Seniorevent till Halmstad