Peter Harryson intar Estrad i Alingsås - News55
Annons
Annons

Peter Harryson intar Estrad i Alingsås

Uppdaterad: 2018-10-16 17:20

Estrad i Alingsås blir åter en samlingsplats för kommunens alla 55 plussare. Dagen kommer bjuda på flertalet fantastiska utställare och förstklassig underhållning. Vi har även ett fullspäckat scenprogram med flertalet föredrag i en mängd olika ämnen som är aktuella och intressanta för kommunens alla 55 plussare.

Annons
Annons

Den skönsjungande skådespelaren Peter Harrysson kommer under eftermiddagen att tillsammans med den fantastiske gitarristen Bengt Magnusson bjuda på ett mycket uppskattat nummer med vackra visor och härliga anekdoter. Scenprogrammet innehåller även en mängd olika föredrag om bland annat brandsäkerhet i hemmet, nya moderna bostäder och utveckling av energimarknaden, ämnen som är både aktuella och intressanta för kommunens alla 55 plussare.

Vi bjuder på en mässa som innehåller både nytta och nöje där Alingsåsprofilen Lisbeth Axelsson Lindh står på scenen och modererar.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna Aktiva Seniorer, PRO, RPG, SKPF Pensionärerna och SPF Seniorerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

Tid: 17 oktober

Öppettider: 10.00–16.00

Plats: Estrad Alingsås

Fri Entré

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Peter Harryson intar Estrad i Alingsås Peter Harryson intar Estrad i Alingsås