News55 Seniorevent kommer till Kristianstad! - News55
Annons
Annons

News55 Seniorevent kommer till Kristianstad!

Uppdaterad: 2019-09-07 17:00

Nu slår News55 upp portarna till mässan i Kristianstad. Tillsammans med SPF Seniorerna och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+. Missa inte det!

Annons
Annons

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scenen underhåller profiler som sångaren Siw Malmqvist och den före detta chefredaktören Amelia Adamo kommer för att föreläsa om ett nytt sätt att bli åldras på.

Dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är News55:s grundare Artur Ringart.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO och SPF Seniorerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de båda organisationernas respektive verksamheter.

Tid och plats:

Kristianstad, Yllan, 11-12 april

Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré

Se programmet här!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel News55 Seniorevent kommer till Kristianstad! News55 Seniorevent kommer till Kristianstad!