News55

Obligatoriskt på midsommarbuffén...

Artikelbild
Ulf Elfving
Ulf Elfving
Uppdaterad: 21 juni 2018Publicerad: 21 juni 2018

Bara ett litet midsommar-ps: Våra gäster skulle vända i dörren om inte den här stod på bordet - varje år!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Marinerad böckling. Enkelt. Gott. Snapsvänligt. Rensa ett par böcklingar noga. Lägg i en skål hackat syrligt äpple, hackade inlagda rödbetor, hackad färsk gul lök och några matskedar kapris. Tillsätt 1 dl olivolja, 2 msk rödvinsvinäger, 1 msk senap, pressad citron, salt och peppar. Rör runt och vänd sen ner bitarna av böckling. Klart. Servera med hårt bröd och gärna ovannämnda dryck.

Kan f.ö. ätas alla andra helger också. För att inte säga alla andra dagar. Skål och kram!

 

 

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS