News55

Panik på barnkalaset - jubilaren spårlöst borta! Följ hela dramat!

Artikelbild
Ulf Elfving
Ulf Elfving
Uppdaterad: 27 maj 2018Publicerad: 27 maj 2018

Tvåårskalas för lilla Penny i dag. Tårtor, kakor, kokosbollar, saft och juice står och väntar på ett 30-tal gäster i trädgården. Då - plötsligt - är jubilaren försvunnen! Att tala om att panik utbröt är årets underdrift.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Mycket gälla röster vrålade P-E-N-N-Y så att det måste hörts till världens ände, minst. Ett hysteriskt letande drogs igång med blixtens hastighet. Skallgång startades både inne och ute. Ingen Penny.

Tills festföremålet återfanns – under en byrå, där hon laddat upp med farmors godaste kakor. Tyst som en mus satt hon och njöt av tillvaron. Obekymrad om att hon strax skulle byta om till finaste festklänningen, innan gästerna kom. Möjligen såg hon lite skamsen ut…:

Nå. Fyller man hela två år, får man förstås ta sig vissa friheter. Och farfar är full av förståelse för att farmors kakor är bland det mest åtråvärda som finns.

Dramat slutade lyckligt. Och iklädd näpen liten festblåsa fick Penny fortsätta njuta. Av farmor Karins farligt goda kakor och mamma Carros underverk till tårtor:

 

 

 

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS