News55
Detta är en sponsrad artikel

Gör oss sällskap i Club55!

Artikelbild
Artur Ringart
Artur Ringart
Uppdaterad: 24 maj 2016Publicerad: 24 maj 2016

Kära läsare, ni är härmed inbjudna.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Så här: vi har lyssnat på er läsare (tusen tack för all feedback, den uppskattar vi så in i bängen!) – både kring sådant ni uppskattar och vill se mer av, liksom kring sådant ni saknar och till och med ogillar.

Det har vi tagit till oss, funderat på och diskuterat kring. Och så föddes idén till Club55, en klubb där vi tillvaratar era önskemål och erbjuder sådant som likt News55 i stort känns relevant, intressant och spännande för just dig.

Vi vet att ni är många – mig själv inkluderad – som till exempel är intresserade av områden som resa, hälsa och rådgivning och som uppskattar evenemang av olika slag. Vi vet också att ni är många som uppskattar innehållet och profilerna här på News55, men som inte är riktigt lika förtjusta i annonser och annat som riskerar störa upplevelsen. Och det är precis sådana lärdomar vi tar med oss in i Club55!

När du gör oss sällskap i klubben får du tillgång till noga utvalda erbjudanden och förmåner som både underhåller och underlättar, såväl i det dagliga som vid det där speciella tillfället. Dessutom får du en prenumeration på ett dagligt nyhetsbrev med sammanfattning av dagens mest intressanta nyheter, direkt i mejlen. Och inte minst får du njuta av news55.se, helt utan annonser. Det låter väl rätt okej?

För att göra Club55 tillgänglig för så många som möjligt, och ändå erbjuda det bästa möjliga, har vi gjort det så enkelt och billigt som möjligt att gå med. Just nu kan du därför bli medlem för endast 1 krona per dag, eller om du vill och ännu bättre, 269 kr för ett helt år. Dessutom bjuder vi på en första testmånad helt gratis, så att du utan förpliktelser kan bekanta dig med klubben (såsom jag själv hade velat ha det om jag fick välja – och det får jag ju!).

Jag hoppas verkligen att ni ska trivas i Club55. Läs mer och gör oss gärna sällskap här!

ANNONS