News55

Så planerar Carina Jaarneks familj begravningen

Artikelbild
©SCANPIX SWEDEN, 1994.
Gabriella Lahti
Gabriella Lahti
Uppdaterad: 29 jan. 2016Publicerad: 29 jan. 2016

– Det kommer vara jättekända personer som spelar. Det hade hon varit jätteglad för. Jag tror hon hade varit stolt, säger maken Niels Kvistborg, till Expressen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

STOCKHOLM. Det var tidigt på söndagsmorgonen den 17 januari som den 53-åriga dansbandssångerskan avled i sitt hem. Hon hade drabbats av en massiv hjärnblödning efter att ha hälsat på sin dotter, det rapporterar Expressen.

      LÄS MER: Sångerskan Carina Jaarnek död

Den 19 februari klockan 13.00 är det begravning för Carina Jaarnek i Värmdö kyrka. Begravningen är offentlig och vem som helst får närvara.

Kända personer ska spela

Maken Niels Kvistborg säger till Expressen att förutom hela dansbands-Sverige kommer det även dyka upp kända personer, några av dem kommer att spela på begravningen.

– Det kommer vara jättekända personer som spelar. Det hade hon varit jätteglad för. Jag tror hon hade varit stolt, säger han, till tidningen.

“Tror Carina ville ha fest”

Carina Jaarneks familj planerar just nu begravningen och Niels Kvistborg tror att hustrun nog hade velat ha begravningen som en hyllningsceremoni.

ANNONS

– Vi pratar om vad det ska bli. Jag tror Carina ville ha en fest, artister, musiker och glada miner. Vi jobbar på det just nu, säger han till Expressen.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS