News55
Detta är en sponsrad artikel

Riksbyggen bygger för hela livet 

Artikelbild
Story Media
Story Media
Uppdaterad: 08 sep. 2023Publicerad: 08 sep. 2023

Riksbyggen är ett namn synonymt med innovation, gemenskap och bostadslösningar. Stefan Nilsson, affärsutvecklare, berättar att deras seniorkoncept Bonum är så mycket mer än ett lättskött och smidigt hem; det är ett boende där social samvaro och tryggt boende står i fokus.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Vill du veta mer om Riksbyggen? Klicka här

Att bo i en seniorlägenhet är mer än bara en förändring av adress. Det är en möjlighet att omfamna en ny fas i livet där trygghet och kamratskap prioriteras. Riksbyggen förstår vikten av att planera i förväg och anpassa boendet efter individuella behov och genom sitt seniorkoncept Bonum har de inte bara skapat moderna och lättskötta bostäder, utan en livsstil som stärker och berikar livet för seniorer. 

Trygghet är kärnan 

Med imponerande 200 000 förvaltade bostadslägenheter har Riksbyggen byggt upp ett rykte för att konstruera och underhålla kvalitativa hem. Stefan Nilsson, Affärsutvecklare/specialist Bonum, konstaterar att kärnan i Riksbyggens filosofi ligger i känslan av trygghet och långsiktighet – ett åtagande som härstammar från företagets grundvärderingar och engagemang för att leverera mer än bara betong- och tegelstrukturer. 

 – Vi bygger för hela livet och anpassar våra boenden just till det liv man lever. En av Riksbyggens mest betydelsefulla innovationer är Bonum-konceptet, som är utformat specifikt för personer över 55 år och är mycket mer än ett lättskött och smidigt hem; det är ett boende där gemenskap och boende står i fokus.

Stefan Nilsson

En bekväm och praktisk livsstil 

ANNONS

I Bonum-konceptet finns en djup förståelse för de behov som seniorer har. Det handlar inte bara om att bygga bostäder utan om att skapa ett levnadssätt som stöttar och förbättrar deras vardag. Genom att integrera smarta och omsorgsfullt utformade funktioner i lägenheterna möjliggör Riksbyggen en bekväm och praktisk livsstil för sina boende. Dessutom kan Riksbyggen hjälpa till med ekonomiskt stöd i form av sitt Trygghetslöfte. 

Läs mer om Trygghetslöftet här!

 – De flesta som flyttar till våra seniorbostäder är de som bott i hus men känner att arbetet med trädgård, målning och annat blir för arbetsamt och vill kunna fokusera på sig själv och sina intressen när de går i pension. För dem vill vi erbjuda ett boende som är nära till det de behöver, som livsmedelsbutiker, vårdcentraler och kommunikationer, och att boendet öppnar upp för samma livsstil som tidigare. Med övernattningslägenhet för släktingar som kommer på besök, gemensamhetslokal där det anordnas gemensamma aktiviteter, Bonumvärdar som snabbt kan hjälpa till med tekniskt strul eller att ordna aktiviteter samt Riksbyggen som förvaltar boendet och sköter underhåll på fastighet och gård är målet att våra seniorer ska känna sig som hemma. 

Här finns alla lediga Bonumlägenheter


ANNONS